Foto: DELFI Aculiecinieks
Pagājušajās brīvdienās Riebiņu novadā kādiem saimniekiem spēcīgais vējš aizpūtis no pagalma batutu, bet vēlāk tas atrasts ceļa malā.

"Delfi" aculieciniece Inga pastāstīja, ka Riebiņu pusē 21. aprīlī valdīja spēcīgs vējš, kas aizpūtis batutu. Viņa batutu manījusi netālu no Riebiņu- Silajāņu robežas.

Par savu atradumu Inga informēja "Facebook" lietotājus, kas ātri vien dalījās ar ziņu, lai batuts ātrāk atpakaļ nokļūtu pie saimniekiem.

"Batuta īpašnieks to savāca tajā pat dienā," ziņo Inga.

Jau ziņots, ka 21. aprīlī dienas vidū valsts austrumu rajonos rietumu, ziemeļrietumu vējš pastiprinājās brāzmās līdz 20 metriem sekundē. Savukārt pārējā daļā valsts teritorijas rietumu, ziemeļrietumu vējš pūta brāzmās līdz 15-18 metriem sekundē.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!