Foto: DELFI Aculiecinieks
Piektdienas rītā uz ceļa posma Ventspils-Rīga, iebraucot Pūrē, notikusi avārija, kurā iesaistīti divi vieglie auto un gāzes vedējs, ziņo Gatis. Valsts policija informē, ka negadījumā cietuši trīs cilvēki.

Valsts policijā izsaukums uz avārijas vietu Pūrē, ceļa posma Rīga-Ventspils 86. kilometrā, saņemts pulksten 8.20. Sadursmē iesaistītas "Crysler Grand Voyager", "Ford Focus" un "Man TGA".

Sākotnējā informācija liecina, ka avārija notikusi, 1991. gadā dzimušajam "Crysler" vadītājam veicot "Ford Focus" apdzīšanu. Sadursmē iesaistīts arī "Man", kurš apdzīšanas brīdī atradās aiz "Crysler" markas auto.

Negadījumā cietuši "Ford Focus" vadītājs, kā arī pasažieri – sieviete un vīrietis, kuri nogādāti slimnīcā, pauž likumsargi. Negadījuma dēļ satiksme ir traucēta. Autovadītāji ceļu var turpināt cauri apdzīvotai vietai Dzintari.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) informāciju par negadījumu saņēmis pulksten 8.12. Pēc apskates un palīdzības sniegšanas uz vietas slimnīcā papildu izmeklējumu veikšanai nogādāti trīs cietušie ar vieglām un vidēji smagām traumām. Lielākoties cietušie guvuši krūšu kurvja traumas un ķermeņa sasitumus.

Foto: DELFI Aculiecinieks
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!