Foto: DELFI Репортер
Bower: "Gribat redzēt, kas notiek ar automobili pēc tikšanās ar alni uz šosejas?
Diemžēl šādā situācijā nonāca mans paziņa pirms divām nedēļām. Avārija notika naktī uz Rīgas-Liepājas šosejas pie Pienavas (apmēram 60 km no Rīgas), braucot ar ātrumu apmēram 100 km/h. Alnis no tuvējā meža piepeši metās tieši zem riteņiem. 2008. gada "Škoda Octavia" apbrīnojamā kārtā izrādījās stipra mašīna. Bojājumus jūs redzat. Priekšējais stikls, jumts, motora pārsegs, spārns, radiatora režģis. Ne radiators, ne lukturi nav sasisti. Bampers bojāts minimāli.
Vadītājs bija piesprādzējies, tāpēc nav daudz cietis – viegls smadzeņu satricinājums, kas radies, sasitot galvu pret ielocīto jumtu. Neviens no astoņiem drošības spilveniem nenostrādāja. Var teikt, ka šoferim paveicies. Daudzas līdzīgas avārijas beidzas ar daudz nopietnākām veselības problēmām. Alnis, protams, trieciena brīdī devās uz citu pasauli.
Tagad automobilis tiek remontēts. Pēc aptuveniem aprēķiniem, avārijas sekas var novērst par apmēram 600 latiem."

Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus. Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!