Otrdienas rītā sadursme starp divām automašīnām notikusi uz šosejas Jelgava-Eleja-Lietuvas robeža, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks Aleksandrs, kurš atsūtījis video no notikuma vietas.

Valsts policijā apstiprina, ka otrdien pulksten 8.52 saņemts izsaukums uz Platones pagastu, kur aiz pagrieziena uz Lielvircavu avarējušas divas vieglās automašīnas.

Negadījumā cietusi sieviete, kas nogādāta slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) informē, ka avārijā Platones pagastā cietusī sieviete ārstniecības iestādē nogādāta ar rokas traumu.

Otrdienas rītā tāpat avārija notikusi uz Liepājas šosejas (A9) 80. kilometrā, kur, kā liecina Kaspara sūtīts video, grāvī iebraukusi smagā automašīna. Avārijas dēļ tika kavēta militārās tehnikas pārvietošana.

Valsts policijā apstiprina, ka saņemta informācija par avāriju Annenieku pagastā.

NBS portālam "Delfi" apstiprināja, ka militārās policijas pavadībā tika pārvietota militārās tehnikas autotransporta kolonna, bet pretimbraucošās civilās kravas transporta vadītājs nebija izvēlējies ceļa segumam un braukšanas apstākļiem atbilstošu ātrumu un avarēja. Militārā policija apturējusi militārā autotransporta kolonnu, lai pārliecinātos par civilās kravas automašīnas vadītāja veselības stāvokli.

NMPD izsaukums uz Anneniekiem otrdien nav saņemts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!