Piektdien, 12. jūnijā, uz Jelgavas šosejas kāds BMW autovadītājs satiksmē lēnāk braucošos dalībniekus apbrauca pa autobusa pieturu, bet, kad nespēja pabeigt iecerēto manevru, parādīja vidējo pirkstu.

Kā redzams aculiecinieka Jāņa publicētajā video, ceļa remontdarbu vietā, posmā pie Dalbes autobusa pieturas, lai arī ceļazīme ļauj braukt ar ātrumu 70 km/h, samērā blīvās satiksmes dēļ plūsma virzās vidēji ar 50 km/h. Tomēr kāds BMW vadītājs ar to nebija mierā, tādēļ nolēma apsteigt citus pa ceļa malu.

Pa autobusa pieturu BMW vadītājam tas izdevās visai raiti, tomēr tālāk ceļš sašaurinājās un pa ceļa malu brauca velosipēdists. BMW vadītājs mēģināja rupji iespraukties starp citiem autobraucējiem, tomēr tas viņam tik viegli neizdevās, tādēļ pa logu izbāza roku un rādīja vidējo pirkstu.

"Es pasignalizēju un saņēmu pirkstiņa žestu. Viņš pagriezienus nerādīja, pat šķita, ka viņš brauks taisni, jo nekas neliecināja par vēlamo manevru," raksta video autors Jānis, "jo vairāk padarīsim šādus "intelektuālos impotentus" "slavenus", jo lielākas izredzes dzīvot sakārtotā vidē un drošā sabiedrībā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!