Foto: DELFI Aculiecinieks
Iespējams, tāpēc, ka "Gaismas pils", bet, iespējams, tāpēc, ka šajā pilsētā notiek visādas dīvainības, taču, šodien, 6. martā, ap pulksten desmitiem, kaut arī ārā jau bija pietiekami gaišs, ielu apgaismojums pie Gaisamas pils joprojām braši spīdēja, novēroja "Delfi Aculiecinieks"

Nav saprotams, vai šādai rīcībai ir kāds ideoliģisks pamatojums, taču pavisam noteikti skaidrs ir tas, ka par šo "apgaismību" jāmaksā Latvijas iedzīvotājiem.

Būtu interesanti dzirdēt Rīgas domes skaidrojumu šādai "greznībai".

Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Ilze Krūkle: "RPA "Rīgas Gaisma" apliecina, ka apgaismojums Latvijas Nacionālās bibliotēkas rajonā 6. martā tika ieslēgts no plkst. 9.22 līdz 9.29 pilnā apjomā un no plkst. 9.49 līdz 11.24 ar aptuveni ¼ noslodzi konkrētajā vadības sadalē.

Apgaismojums ieslēgts kabeļu līnijas bojājuma novēršanai. Aicinām iedzīvotājus zvanīt uz RPA "Rīgas gaisma" diennakts avārijas dienestu pa tālruni 67105466 un ziņot par apgaismojuma darbības traucējumiem vai iespējamiem bojājumiem."

"Delfi Aculiecinieks" aicina - sūti reportāžu un saņem dāvanu karti 28 eiro vērtībā restorāna "Gan bei" apmeklējumam! Vairāk par noteikumiem lasi šeit. Foto un video gaidīsim epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!