Foto: DELFI Aculiecinieks
"5. novembrī ap pulksten 14.10 Rīgā, Barona un Matīsa ielas krustojumā, no sliedēm noskrējis tramvajs," pavēstīja aculiecinieks Aleksandrs.
"Izveidojās tramvaju un automašīnu sastrēgums. Video redzams, kā tramvaju jau velk atpakaļ uz sliedēm. Ziņkārīgo pūlī jokoja, ka tramvajam nebija pārmontētas ziemas riepas."

Kļūstiet par DELFI Aculiecinieku! Sūtiet foto, video reportāžas vai savu viedokli par sabiedrībā aktuāliem notikumiem uzaculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par DELFI Aculiecinieka autoru! Reģistrētie autori par publikācijām saņem DELFI dālderus, kurus iespējams apmainīt pret vērtīgām balvām.

"Rīgas satiksmē" portālu "Delfi" informēja, ka pēc negadījuma izveidojās sastrēgums, satiksmi izdevies atjaunot aptuveni 50 minūšu laikā. Pagaidām uzņēmumam nav informācijas par negadījuma iemesliem, bet "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis atzina, ka pie tā varētu būt vainojams pārāk liels ātrums vai kāds svešķermenis uz sliedēm. Viņš uzsvēra, ka šoreiz negadījums nebija bīstams un neradīja draudus pasažieriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!