Foto: DELFI Aculiecinieks
"Nu, kāpēc visu vasaru laboja ceļu Baseina-Volguntes-F. Candera ielas rajonā? Lai lietus laikā tur izveidotos baseins, caur kuru nevar ne iziet, ne izbraukt?" vaicā "Delfi" lasītājs, kurš vēlējās palit anonīms.
"Stāvošais ūdens sabojās jauno asfaltu viena divu gadu laikā, un vai atkal nodokļu maksātāju nauda aizies caurumu lāpīšanai? Ja jau piešķīra naudu ceļa būvniecībai un iedzīvotāji piecieta milzu neērtības slēgto ceļu dēļ , kamēr notiek remonts, vai tiešām nevar normāli uzbūvēt ceļus un saukt pie materiālās atbildības tos... nelabos ļaudis, kas pieļauj paviršu ceļu būvniecību par nodokļu maksātāju naudu? Jautājums ir retorisks. Skaidru atbildi nemaz negaidu... Starp citu, "brīnišķīgi" baseini lietus ūdens dēļ veidojas arī pie jaunā Dienvidu tilta - uzbraucot uz tilta no Krasta ielas puses..."

Kļūstiet par DELFI Aculiecinieku! Sūtiet foto, video reportāžas vai savu viedokli par sabiedrībā aktuāliem notikumiem uzaculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par DELFI Aculiecinieka autoru! Reģistrētie autori par publikācijām saņem DELFI dālderus, kurus iespējams apmainīt pret vērtīgām balvām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!