Divas fūres, vienlaicīgi aizņemot divas blakus esošas braukšanas joslas Brīvības ielā, teju izraisījušas frontālo sadursmi ar pretim braucošo auto, portālu "Delfi" informē Jānis.

"Ceturtdien, 7. februārī, braucot no Juglas uz pilsētas centru pa Brīvības ielu, piefiksēju, ka šī iela divām fūrēm ir par šauru. Kravas auto vienlaicīgi aizņēma gan pirmo, gan otro braukšanas joslu. Mirklī, kad pa 2. joslu braucošai fūrei sāka likties, ka tā aizķers labā pusē braucošo fūri, tās vadītājs, ignorējot viselementārākos ceļu satiksmes noteikumus, šķērsoja dubultlīniju un iebrauca pretējā joslā, liekot man izvairīties no frontālas sadursmes," sašutis stāsta Jānis.

Viņš gan atklāj, ka josla no viņa pa labi bijusi brīva, tāpēc viņam veiksmīgi sanācis pārkārtoties: "Taču, ja nu kādam citam nepaveicas?".

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!