Foto: DELFI Aculiecinieks
Ceturtdien Baznīcas ielā noticis negadījums – asfaltā ielūzis tūrisma kompānijas "Hansabuss" autobusa ritenis, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieki. Ap pulksten 15 autobuss no bedres izvilkts un bedre aizbērta.

Tā kā ielas braucamā daļa ir sašaurināta ceļu remonta dēļ, tad negadījums pilnībā bloķējis satiksmi Baznīcas ielā.

Kāds aculiecinieks pieļauj, ka negadījumā vainojami tieši remontdarbi: "Baznīcas un Lāčplēša iela šobrīd piedzīvo intensīvus remontdarbus, kas acīmredzot ietekmē arī atstāto braukšanas joslu kvalitāti."

Viņš informē, ka apkārtējās ielās veidojās lieli sastrēgumi. Negadījums notika ap pulksten 13.30. Ap pulksten 15 autobuss no notikuma vietas tika aizvilkts, bet bedre – aizbērta, ziņo vēl kāds aculiecinieks.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja "Hansabuss" tehniskais direktors Normunds Gailītis, kurš pats ieradies notikuma vietā, negadījuma brīdī autobusā pasažieri nav atradušies, un šoferis braucis pakaļ tūristu grupai.

Pagaidām viņš nevarēja pateikt, vai transportlīdzeklim nodarīti kādi bojājumi, tomēr atzina, ka zaudējumi neapšaubāmi ir – pēc tūristiem bija jāsūta cits autobuss, bet Baznīcas ielā ielūzušais būs jāizvelk no bedres.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!