Pagājušajā nedēļas nogalē, 17.un 18. maijā, Talsu apkārtnē aizvadīts kārtējais Latvijas rallija čempionāta posms "Rallijs Talsi 2014".

Šis rallijs bija iekļauts arī Lietuvas rallija čempionāta ietvaros, līdz ar to piedalījās ļoti daudz lietuviešu braucēji. Talsu rallijs arī ir Čempionu rallijs.

Šoreiz par Čempionu rallija titulu cīnījās četri dalībnieki - latvietis Aivis Egle, ar stūrmani Andi Daugu, divas lietuviešu ekipāžas Vytautas Švedas/Žilvinas Sakalauskas un Ramūnas Čapkauskas/Tomas Šipkauskas un arī tālās Kuveitas pārstāvētais čempions Salah Bin Eidan ar stūrmani Simo Koskinen.

Šo kausu izcīnīja uz lietuvietis Vytautas Švedas. Uzvaru absolūtajā vērtējumā izcīnīja igaunis Raul Jeets/Andrus Toom, viņiem sekoja krievu ekipāža Stanislav Travnikov/Alexey Bashmakov. Goda pjedestālu noslēdza lietuvietis Vytautas Švedas/Žilvinas Sakalauskas.

Labākais latviešu pārstāvis Jānis Vorobjovs ierindojās cetrutajā vietā, atpaliekot no uzvarētāja 1:07.46, bet līdz 3. vietai pietrūka 25.65 sekundes. Piedāvāju nelielu ieskatu rallija norisē.

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti restorāna apmeklējumam.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!