Foto: DELFI Aculiecinieks
Tirdzniecības centra "Alfa" stāvlaukumā kāds glauna "Ferrari" markas automobiļa īpašnieks "pavisam oriģināli" novietojis savu spēkratu, portālam "Delfi" raksta aculiecinieks Andris.

"Kamēr "Alfā" notiek būvdarbi, atrast brīvu vietu auto noparkošanai nav viegli. Tai pašā laikā daži pamanās noparkot savu spēkratu pavisam oriģināli," portālam "Delfi" raksta Andris.

Šis ir "Ferrari 458 Italia" modelis, kam Latvijā pirmo reizi tehniskā apskate ieta šī gada 17. maijā, fiksējot nepilnu 28 tūkstošu kilometru nobraukumu, liecina CSDD e-pakalpojumu publiskā datubāze. Šāda nobraukuma "Ferrari" lietoto auto tirgū maksā no 130 līdz 170 tūkstošus eiro, liecina Eiropā lielākā transportlīdzekļu sludinājuma portāla Mobile.de datubāze.

"Ferrari 458 Italia" tika ražots no 2009. līdz 2015. gadam. Tas ir vidusmotora komponējuma itāliešu superauto, kas ir "F430" modeļa pēctecis un "488" priekštecis. "Ferrari 458 Italia" ir aprīkots ar 4,5 litru V8 atmosfērisko motoru, kas attīsta 570 zirgspēku jaudu. No vietas līdz 100 km/h tas paātrinās trijās sekundēs un maksimāli sasniedz 340 km/h.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!