Foto: DELFI Aculiecinieks

Piektdien, 28. maijā, Mālpils ielā, Rīgā, nolūza koks un uzkrita diviem automobiļiem. Zīmīgi, ka viens no tiem – elektriskais "Škoda Enyaq iV" apvidnieks – ir pašlaik Rīgā notiekošā pasaules hokeja čempionātā rīkotāju oficiālais auto, liecina aculiecinieka Timoteja iesūtītās fotogrāfijas.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests izsaukumu uz notikuma vietu saņēma pulksten 12.59, portālu "Delfi" informēja dienesta pārstāve Agrita Vītola. Nogāzies koks uzkritis uz divām automašīnām un norāvis ielu apgaismojuma vadus. Notiek koka novākšana. Satiksme no Tomsona līdz Krišjāņa Valdemāra ielai ir slēgta.

Diez vai varētu uzskatīt, ka bojātais "Škoda" automobilis varētu apdraudēt pasaules hokeja čempionāta norisi Rīgā, jo čempionāta ģenerālsponsors "Škoda" rīkotājiem kopumā ir piešķīris 45 šādus automobiļus.

Jau ziņots, ka "Škoda" zīmols čempionāta organizatoriem nodrošina autoparku, kas sastāv no 45 pilnībā elektriskiem "Enyaq iV" modeļiem. Pirmo reizi čempionāta vēsturē visa auto flote sastāv no elektroautomobiļiem.

Ar šiem elektromobiļiem pārvietojas turnīra organizatori un dalībnieki uz pasaules čempionāta arēnām, mītnes un treniņu vietām. Uz automašīnām ir galvenā sponsora "Škoda Auto" un 2021. gada pasaules čempionāta logotipi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!