Foto: Privātā arhīva foto
"Gājputni – aizlidoja, skrejriteņi – atlidoja. Paldies "bērneļiem" no stadiona," tā vietnē "Facebook" raksta Gaļina, kura iemūžinājusi savdabīgu ainu Imantā, Rīgā. Koka zaros iekārti divi "Bolt" elektriskie skrejriteņi, iepirkumu grozs un rati.

Portālam "Delfi" fotogrāfijas autore Gaļina atklāja, ka attēls iemūžināts trešdien, 28. septembra pulksten 11. "Mani ieinteresēja dotais "mākslas-objekts"," sacīja Gaļina.

Vietnē "Facebook" viņa arī norāda, ka līdz ar skrejriteņiem kokā uz blakus sienas parādījies zīmējums. "Tādi, lūk, plusi, ja dzīvo kaimiņos multifunkcionālam stadionam."

Sociālā tīkla "Facebook" lietotāju vidū manāmi atšķirīgi viedokļi par notikušo. Daļa cilvēku uztraucas, ka skrejriteņi kādam var uzkrist uz galvas. Savukārt citi apbrīno to cilvēku spējas, kas tik smagus priekšmetus uzcēluši kokā.

Uzņēmumā "Bolt" portāls "Delfi" uzzināja, ka konkrētie skrejriteņi Imantā ir no koka nocelti.

Uzņēmums aicina Latvijas iedzīvotājus ziņot par nevietā novietotu skrejriteni, aizpildot anketu "Bolt" lietotnē, kā arī mājas lapā, vai arī rakstot uz e-pastu latvia-rentals@bolt.eu.

"Bolt" skrejriteņu operāciju speciāliste Latvijā Gerda Kivleniece skaidroja, ka "Bolt" skrejriteņiem katram ir savs identifikācijas numurs. "To atrašanās vietai un stāvoklim savā sistēmā sekojam līdzi 24 stundas diennaktī," norāda uzņēmuma pārstāve.

"Vandalisma un huligānisma gadījumos mēs cieši sadarbojamies ar policiju – gan iesniedzot savus pieteikumus, gan atbildot uz policijas pieprasījumiem. Tāpat sadarbojamies arī ar citiem nomas operatoriem, ja iesaistīti arī viņu nomas braucamrīki," apliecināja Kivleniece.

Izmantojot aizsardzības mehānismus, nozagto skrejriteni izmantot nav iespējams. "Sekojam līdzi, bloķējam lietotāju pieeju, ja konkrētās situācijas dēļ mums radīti mērķtiecīgi zaudējumi un ziņojam par to atbildīgajām iestādēm," informēja "Bolt" pārstāve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!