Foto: DELFI Aculiecinieks
Mežaparka Lielās estrādes tapšanu no marta līdz jūnija beigām iemūžinājis "Delfi" lasītājs un aerofotogrāfs Mihails Ignats kopā ar pilotu Andreju Asaru.

Jau vēstīts, ka 18. jūnijā notika Mežaparka Lielās estrādes pirmā atjaunošanas posma atklāšana.

Otrās daļas būvniecības izmaksas plānotas aptuveni 49 miljonu eiro apmērā. Lai nodrošinātu Skolēnu dziesmu un deju svētku norisi 2020. gadā, arhitektiem tika uzticēts otro kārtu sadalīt posmos – B1 un B2. Otrās kārtas pirmajā posmā tiktu realizēta pašas estrādes izbūve, bet otrajā paliktu saimniecisko ēku un biroja ēku izbūve, kā arī teritorijas labiekārtošana.

Pirmās kārtas izmaksas bez PVN bija plānotas aptuveni 30 miljonu eiro apmērā, bet otrās – vēl 19 līdz 20 miljonu apmērā. Plānots, ka otrais posms tiks pabeigts līdz 2023. gada jūnijam.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!