Foto: DELFI Aculiecinieks

Aizvadītajā nedēļā vairāki portāla "Delfi" aculiecinieki fiksējuši "parkošanās huligānus" – gan Rīgas, gan Jelgavas ielās.

"Ejot pa 13. janvāra ielu, novēroju kārtējos "parkošanās meistarus" un, protams, tie bija BMW marku auto īpašnieki, kas izcēlās ar kārtējo necieņu citu autovadītāju vidū," rakstīja aculiecinieks.

Viens no spēkratiem bija novietots Rīgā pie Vaļņu ielas 49 uz trotuāra, bet otrs pie viesnīcas "Metropole" uz stūra pie skaidri redzamas dzeltenās līnijas, kas liedz tur novietot auto, tā bija novērojis aculiecinieks.

"Sods par stāvēšanu uz ietves ir 30 eiro," portālam "Delfi" skaidroja Rīgas Pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis. "Tāpat arī par automašīnas novietošanu vietā, kura apzīmēta ar 943. ceļa apzīmējumu (dzeltena līnija) Latvijas administratīvo pārkāpumu kodeksā ir paredzēts 30 eiro sods."

Savukārt kāds cits aculiecinieks Jelgavā ceturtdien novēroja, ka Valsts policijas auto novietots divās autostāvvietas vietās vienlaicīgi, neievērojot norādītās līnijas.

Fotogrāfija uzņemta pulksten 12.40 pie veikala "K-Senukai", Loka mağistrālē 1b, Jelgavā, viņš rakstīja.

Vēl kāds "parkošanās huligāns" fiksēts tieši pie Ukrainas vēstniecības Rīgā.

"Turpat netālu uz Elizabetes ielas ir pieejamas krietni daudz brīvas apstāšanās vietas, bet kāds diplomāts ir izvēlējies savu auto novietot uz ietves, "padomājot" par visiem, kur ar kājām, nemaz nerunājot par bērnu ratiņiem, gribētu tikt tam garām," portālam "Delfi" rakstīja sašutušais aculiecinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!