Foto: DELFI Aculiecinieks
Piektdienas pēcpusdienā tirdzniecības centrā "Domina" notikusi cilvēku evakuācija, portālam "Delfi" ziņo Vladislavs. Kā pie "Domina" pārstāvjiem noskaidroja portāls "Delfi", tad tirdzniecības centrā pusdienu gatavošanas laikā nostrādājusi ugunsdrošības sistēma.

"Domina" pārstāve Ērika Kirsone-Kriviņa portālam "Delfi" pastāstīja, ka, kolīdz iedarbojās ugunsdrošības sistēma, ieradās atbildīgie dienesti, lai veiktu pārbaudi.

"Sistēma nostrādāja, jo vienā no iznomājamām platībām, virtuvē, radās neliels piedūmojums," pastāstīja Kirsone-Kriviņa. Evakuācija tika uzsākta pulksten 16.19.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) portālam "Delfi" pauž, ka izsaukums saņemts uz "Domina", jo tur bija nostrādājuši dūmu detektori. Ugunsdzēsēji glābēji pārbaudīja telpas un tika konstatēts, ka ēkas pirmajā stāvā bija piededzis ēdiens nepilna kvadrātmetra platībā (0,2 m2).

Līdz ugunsdzēsēju ierašanās brīdim piedūmojums jau bija likvidēts, kā arī tika evakuēti ap 600 cilvēku. VUGD darbu tirdzniecības centrā beidza pulksten 16.40.

"Domina" pārstāve Kirsone-Kriviņa apstiprina, ka evakuācija beigusies un dienesti telpas atzinuši par drošām, darbs tirdzniecības centrā turpinās ierastajā ritmā – līdz pulksten 21, savukārt veikalā "Maxima" līdz pulksten 22.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!