Foto: DELFI Aculiecinieks

Aizvadītā gada decembrī "Delfi" publicēja aculiecinieka fotoreportāžu, kā autors bija safotografējis vairākus transportlīdzekļus, kā vadītāji bija pārkāpuši apstāšanās un stāvēšanas noteikumus, kā arī par to bija ziņojis policijai un aicināja citus iedzīvotājus rīkoties tāpat. Ir jauns mēnesis un arī gads un klāt arī jauna reportāža.

"Vēlējos padalīties ar dažiem episkiem foto, kurus fiksēju Rīgā janvāra mēnesī. Ko lai saka – jaunais 2020. gads iesācies, un joprojām varam redzēt transportlīdzekļu vadītājus, kuriem ir pilnīgi vienalga par citiem ceļu satiksmes dalībniekiem un arī par dabu, izpostot pagalmu apzaļumoto teritoriju, jo slinkums pameklēt citu stāvvietu," raksta "Delfi" aculiecinieks.

"Būtu labi, ja sabiedrība sarosītos un būtu vēl vairāk cilvēku, kuri, redzot noteikumu pārkāpumus, sniegtu informāciju policijai ar fiksētajiem pārkāpumiem, nevis paietu garām, tādā veidā rosinot pārkāpējus pie lielas patvaļas un nesodāmības sajūtas!" savā pirmajā reportāžā decembrī norādīja autors.

Sūtiet savas reportāžas un par mēneša labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām e-pastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!