Foto: DELFI Aculiecinieks
Autostāvvietai Brīvības ielā 131 Rīgā pēc ceļu remonta iztrūkst iebrauktuves, kas, savukārt, izvietota pāris metrus tālāk, ziņo aculiecinieki.

"Gribēju pastāstīt, cik skaisti pēc ceļu remontiem izveidota iebrauktuve Brīvības ielā, netālu no krustojuma ar Tallinas ielu. Izskatās, ka cilvēki, būdami neizpratnē, paši pie apmales uzbēruši šķembas, lai stāvvietā normāli iekļūtu," klāsta aculiecinieks.

Arī cits autobraucējs Normunds šķendējas par savādajām pārmaiņām pie maksas stāvvietas. "Uzliets asfalts, pagaidu iebrauktuves uzbērums nost, nākotnes iebrauktuve atduras pret sargu būdiņu un žogu. Maksas stāvvietā iekļūsti, kā gribi, kaut laužot mašīnu," sarūgtināts autobraucējs. Aculiecinieka ieskatā, šajā situācijā notikusi būvnieku, projektētāju un zemes īpašnieku sadarbības "paraugstunda".

Foto: DELFI Aculiecinieks

Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste Una Ahuna-Ozola radušos situāciju skaidro ar to, ka konkrētajā zemesgabalā Brīvības ielā jau nākammēnes, proti, septembrī sāks cita projekta īstenošanu. Iebrauktuve tamdēļ jau laikus izbūvēta saskaņā ar iecerēto projektu.

Savukārt līdz būvdarbu sākšanai ceļu darbu veicēji uzbēruši šķembas, pauž departamenta pārstāve.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!