Foto: DELFI Aculiecinieks
Naktī uz ceturtdienu, 22. februāri, Rīgā, Brīvības ielā notikusi ielaušanās kafejnīcā "Trīsstūris", kas piedāvā košera tradīcijā pagatavotu ēdienu. Saimnieks lēš ap 2500 eiro zaudējumus un aicina atsaukties aculieciniekus, savukārt Valsts policijā par notikušo ierosināts kriminālprocess, noskaidroja portāls "Delfi".

Kafejnīcas īpašnieks Kirils, kurš portālam "Delfi" atsūtījis fotoattēlus no apzagtās kafejnīcas "Trīsstūris", klāsta, ka ielaušanās brīdī signalizācija neesot nostrādājusi.

Kafejnīcai esot izsisti logu un durvju stikli, postījumi nodarīti bāra letei, nozagts kases aparāts, nauda, dators, kurā atrodas būtiski dokumenti par trīs uzņēmumiem un diplomdarbs.

"Šobrīd mums ir noderīga jebkāda informācija par ielaušanos," pauž kafejnīcas īpašnieks, piebilstot, ka, atšķirībā no citām nozagtajām mantām, kases aparāts tomēr esot atrasts mētājamies citā kvartālā.

Valsts policijā informē, ka par zādzību kafejnīcā Rīgā, Brīvības ielā 93, policijā 22. februārī saņemts iesniegums.

Policijas Brasas iecirknī uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot telpā, par ko draud brīvības atņemšana līdz pieciem gadiem vai arī īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods. Kriminālprocess ierosināts arī par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu – vainīgajam draud brīvības atņemšana līdz diviem gadiem vai arī īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs vai naudas sods.

"Pašlaik notiek izmeklēšana un meklēta vainīgā persona," pauž Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Sprudzāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!