Ceturtdienas naktī Rīgā uz AB dambja uzzīmētos Ukrainas karogus piektdien ap pusdienas laiku aizkrāsot ieradušies atbildīgie pašvaldības dienesti, ziņo aculiecinieki.

Piektdienas rītā aculiecinieks Helmuts ziņoja, ka uz AB dambja uzzīmēti Ukrainas karogi, kā arī pie Rīgas zīmes ar krītu uzkrāsota sirsniņa.

Ap plkst.13 aizkrāsot karogus un sirsniņu bija operatīvi ieradušies atbildīgie Rīgas dienesti.

Rīgas domē portālam "Delfi" norāda, ka īpašs paskaidrojums par uzrakstu notīrīšanu uz AB dambja nav jāsniedz, jo ikvienam ir labi saprotams, ka nesankcionētu zīmējumu radīšana neatļautās, nepiemērotās vietās, ir jānotīra. Tieši tāpat kā grafitti. "Tas ir pilnīgi vienalga, vai uzkrāsotas būtu puķes vai karogi, cilvēkiem ir jāapzinās, ka tas nav atļauts," norāda Rīgas domes pārstāve Ilze Krūkle.

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Rīgā - "Origo", "Alfa" un citos.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!