Foto: Kadrs no video
Kāds "TikTok" lietotājs sociālajā tīklā dalījies ar video, kurā redzama saplaisājusi tirdzniecības centra "Domina" autostāvvietas sija. "Dominas" pārstāve gan mierina – bojāta ir tikai kolonnas apdare, nevis pati sija, tāpēc par bīstamību bažu nav.

Video ar apskādēto kolonnu sociālajā vietnē "TikTok" publiskots pirms trim dienām, 2. aprīlī. Soctīklu lietotāji pauž bažas, ka bojātā kolonna izraisīs ēkas sagrūšanu, notiks "vēl viena nelaime". "Visiem vienalga. Kad būs kā Zolitūdē, tad sāks skaidroties, kurš vainīgs," video komentē Aleks.

Tirdzniecības centra "Domina Shopping" sabiedrisko attiecību konsultante Ērika Kirsone-Kriviņa portālam "Delfi" skaidro, ka video redzams autostāvietas kolonnas apdares materiāla bojājums. Drīzumā tas tikšot novērsts.

"Bojājums radās marta otrajā pusē, kādam autovadītājam veicot neveiksmīgu manevru," sacīja Kirsone-Kriviņa. Par notikušo atbildīgais šoferis uzņēmies segt izdevumus par kolonnas dekoratīvās apdares materiāla maiņu.

"Vienlaikus vēršam pastiprinātu uzmanību, ka ar kolonnas stiprību un konstruktīvo noturību viss ir kārtībā, līdz ar to vide "Domina Shopping" ir droša," pauda sabiedrisko attiecību konsultante.

Kā liecina tirdzniecības centra sūtītie foto – kolonna patlaban ir atbrīvota no bojātās apdares.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!