Esam saņēmuši Āgenskalna iedzīvotāja Viestarta Gailīša vēstuli ar satrauktu ziņojumu:

"Rakstu jums kā Āgenskalna iedzīvotājs. Ceru, jūs ieinteresēs ziņa par to, ka grasās iznīcināt Mazo Arkādijas dārzu, tur izbūvējot divas daudzdzīvokļu ēkas, vienu biroja ēku un autostāvvietu. Kā rajona iemītnieki esam jau aktivizējušies, piesaistījuši juristu un tagad uzrunājam medijus.

Savukārt Apstādījumu komisija ir jau devusi atļauju cirst kokus tajā gadījumā, ja projekts tiks apstiprināts. Varu piebilst, ka liela daļa Apstādījumu komisijas locekļu ir partiju ziedotāji. Būvvalde ir divreiz noraidījusi celtniecības priekšlikumu, bet tagad zemes īpašnieks ir uzvarējis tiesā un virza projektu.

Nekustāmo īpašumu darījumu birojs "Interbaltija" atzinumā par būves ietekmi uz parku kā labvēlīgu min argumentu, ka palielināsies automašīnu un cilvēku plūsma, kas kopumā uzlabos īpašuma vērtību un apkārtējo iedzīvotāju dzīves kvalitāti.

Pēc analoģijas – jums ir vēzis, bet kopumā jūsu dzīve uzlabosies…

Viestarts Gailītis"

Cienītie DELFI lasītāji, vaicājam jums! Vai Āgenskalna iedzīvotāju satraukums ir pamatots? Iespējams, projekta izstrādātāji nav aizmirsuši, ka Mazais Arkādijas dārzs ir ne tikai skaista, bet arī vēsturiska pilsētas vieta?

Kāds ir jūsu viedoklis?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!