Foto: DELFI Aculiecinieks
Nedēļas nogalē Teikā aculiecinieks fiksējis kārtējo parkošanās pārkāpumu – autovadītājs savu spēkratu novietojis uz ietves, liedzot gājējiem brīvu pārvietošanos.

"Kur grib, tur parkojas, vai tad tā drīkst?" sašutis aculiecinieks. Fotogrāfiju autors atklāj, ka pārkāpumu iemūžinājis Laimdotas ielā 61.

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) pārstāvis Toms Sadovskis jau vairākkārt portālam "Delfi" norādījis, ka par stāvēšanu uz ietves paredzēts 30 eiro sods.

Foto: DELFI Aculiecinieks

"Ja daudzdzīvokļu namu pagalmā trūkst stāvvietu vietējiem iedzīvotājiem, iesakām vērsties pie apsaimniekotāja, lai vēlāk mājas iedzīvotāju kopsapulcē varētu lemt par labāko risinājumu – dažos gadījumos palīdz papildu ceļa zīmju izvietošana, dažos atļauju izveidošana, kas paredz, ka tikai konkrētās ēkas iedzīvotāji tur var likt savus auto, bet citos gadījumos ēkas iedzīvotāji vienojas par jaunas stāvvietas izbūvi," atklāja RPP.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!