Foto: DELFI Aculiecinieks
Vakar, ap 14.00, Staiceles ielā 15 dega dzīvoklis. Kad nokļuvu negadījuma vietā, pie mājas jau stāvēja trīs ugunsdzēsēju mašīnas un divas ātrās palīdzības.

No oficiāliem avotiem uzzināju, ka mazliet "ierāvis" vīrietis kāpņu telpā ir pīpējis, un uz jautājumu "kas jums tur dzīvoklī kūp?" atbildējis: "Ai, es vistu cepu!"

Daudzi saskrējušie skatītāji bija sašutumā par ugunsdzēsēju lēno darbu, kamēr viņi slēja trepes un gatavojās cīnīties ar liesmām. Sak, kā tā var, ātrāk, ātrāk, tas taču ugunsgrēks. Lielie runātāji nemaz nezināja, ka ugunsdzēsēji jau sen bija dzīvoklī un cīnījās ar liesmām. Viena sieviete pat sāka saukt reportierus, jo, redz, ugunsdzēsēji slinkojot.

Blakus stāvošais vīriņš, no kura jau pa gabalu bija jūtama alkohola dvinga, rokā turēja ceriņu pušķi un ugunsdzēsējiem veltīja "mātes vārdus", atbildē pretī saņemot ne mazāk sulīgus izteicienus.

Pēc tam ugunsdzēsēji nolēma pārbaudīt dzīvokli trešajā stāvā un pārliecināties par ugunsdrošību tur, tāpēc tika izsists dzīvokļa logs. Kad nu šī dzīvokļa iedzīvotāji pārnāks mājās, viņiem būs liels pārsteigums. Par pirmo stāvu vispār paklusēšu, acīmredzot viņi dosies ilgstošā kuģojumā. Kā viss beidzās, nezinu. Šķiet, ka visi dzīvi un neviens nav cietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!