Foto: DELFI Aculiecinieks
Piektdien ap pulksten 7 no rīta Rīgā, Ganību dambī, kāds "Renault" vadītājs, izmantojot nomas auto, uzbrauca piecām stāvēšanai novietotām automašīnām, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Kā portālu "Delfi" informēja "Fiqsy" pārstāvis Māris Avotiņš, ja policija konstatēs, ka nomas auto šoferis ir avārijas izraisītājs, viņam tiks piemērots klientu pašrisks 300 eiro apmērā. "Tāpat, ja tiks konstatēts, ka autovadītājs ir braucis agresīvi un pārkāpis noteikumus, viņš tiks bloķēts no "Fiqsy" sistēmas," sacīja Avotiņš.

"Transportlīdzekļa "Renault" vadītājs pēc notikušā atstāja notikuma vietu. Valsts policija ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu un ir zināma iespējamā vainīgā persona, bet vēl tiks veiktas izmeklēšanas darbības," informēja policijas pārstāve Līna Kaļķe.

Tāpat likumsargi aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus zvanot pa tālruņa numuru 67086687 vai 110.

Sūtiet savas reportāžas un par mēneša labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām e-pastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!