Foto: DELFI Aculiecinieks

Ceturtdien, 1. septembrī, "Delfi Aculiecinieks" novērojis, ka lielveikalā "Maxima", kas atrodas Dzirciema ielā 1, noskanēja signalizācija, bet pircēji tāpat turpinājuši nākt iekšā veikalā un iepirkties.

Lasītājs stāsta, ka signalizācija noskanējusi aptuveni plkst.12:47.

"Mani izbrīna tas, ka pircēji turpināja iepirkties, kā arī jautāt pārdevējām cigaretes, lai gan viņas mudināja doties cilvēkus ārā no veikala," par redzēto stāsta lasītājs. "Daži vien paskatījās augšup uz griestiem, bet mierīgi turpināja savos groziņos krāmēt preces. Laikam cilvēki nav guvuši mācību jau pēc Zolitūdes traģēdijas. Laikam ar vienu sabrukušo "Maxima" nav pietiekami," sašutis ir "Delfi Aculiecinieks", kurš arī iemūžināja situāciju pie lielveikala "Maxima"

Viņš stāsta, ka pārdevējas likušas iet cilvēkiem ārā no veikala. Pēc tam to apsardzes darbinieki aizslēdza ciet. Tāpat durvis aizslēguši arī "Latvijas Pasta" darbinieki, kuru filiāle atrodas blakus "Maxima".

"Tas vēl nav viss. Lai gan signalizācija turpināja skanēt, omītes gados raustīja veikala durvis, kā arī pauda sašutumu, ka neviens viņas nelaiž iekšā veikalā," stāsta bilžu autors.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!