Foto: Publicitātes foto

Naktī uz trešdienu, 13. martu, nule ekspluatācijā pieņemtā tirdzniecības centra "Akropole" telpās plīsa ūdens caurule, appludinot veikala "Van Graaf" telpas, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks.

"Trijos naktī plīsa caurule veikalā "Van Graaf", četros naktī ūdens appludināja veikalu, applūda dārgas mēbeles, kases, datori, viss uz izgāztuvi," ziņo aculiecinieks.

"Akropole" pārstāve Līga Andžāne portālam "Delfi" apstiprina, ka naktī uz 13. martu bojātas ūdens caurules dēļ ir noticis negadījums veikala "Van Graaf" telpās.

"Šobrīd tiek apzināts veikala telpām nodarīto bojājumu apmērs, lai tos novērstu iespējami drīz," sacīja Andžāne.

Ziņots, ka Rīgas pilsētas būvvalde trešdien, 6. martā, ekspluatācijā pieņēmusi jaunā iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" ēku, kas atrodas Maskavas ielā Rīgā.

Iepirkšanās centra ēkas platība ir 98 000 kvadrātmetru, bet teritorijas kopējā platība – teju 16 hektāri. "Akropole Rīga" vadītājs un "Akropolis Group" valdes loceklis Kaspars Beitiņš norādīja, ka kopējās investīcijas projekta realizācijā, ieskaitot transporta infrastruktūras izveidi un apkārtnes uzlabošanu, sasniedz nepilnus 180 miljonus eiro.

Jaunais iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole" durvis apmeklētājiem vērs 4. aprīlī.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!