Trešdien, 11. jūlijā, pēc Jūrmalas "Spartaka" futbola spēles pret Serbijas kluba Belgradas "Crvena zvezda" Hanzas ielā, pie Skonto stadiona, serbu komandas fani lējuši viens otram virsū pienu, tādējādi cīnoties ar saules apdegumiem, vēsta "Delfi" aculiecinieks.

Pēc UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmās kārtas spēles, kurā Jūrmalas "Spartaks" izcīnīja neizšķirtu ar Belgradas "Crvena zvezda", serbu komandas fani ilgu laiku nav pametuši Skonto stadionu.

"Pēc spēles beigām serbi nekādi negribēja izklīst un lika pat vairāk nekā 40 policistiem nodarboties ar viņu mērķtiecīgu vedināšnu doties prom no pasākuma norises vietas," norāda aculiecinieks.

Viņi radījuši amizantu skatu, uz ietves Hanzas ielā lejot viens otram virsū pienu. Aculiecinieks norāda, ka futbola fani tādējādi cīnījušies ar saules apdegumiem, "palīdzot viens otram iemasēties, nebaidoties pat liet tieši acīs".

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!