DELFI Aculiecinieks jau rakstīja, ka Rīgā tiek veidota mākslas filma "Valanders: Rīgas suņi". Arī 16.augusta vakarpusē filmēšana notika pie Rīgas Centrāltirgus. Filmētāju darbu novēroja daudzi interesenti no blakus esošās tramvaju pieturvietas un Rīgas Starptautiskās autoostas.

Manu uzmanību piesaistīja tuvumā esošo Valsts policijas automašīnu emblēmas. Sākumā radās doma, ka Iekšlietu ministrija atradusi brīvus līdzekļus, lai katrai Valsts policijas reģiona automašīnai nodrošinātu speciālas atšķirības uzlīmes. Tomēr kļūdījos!

Nezinu par filmētāju zināšanām un interesi, atainojot pagājušā gadsimta 90.gadus, radīt tieši šādu policijas automašīnu izskatu. Noskaidroju, ka visas policijas automašīnu uzlīmes ir speciāli izgatavotas, piestiprināmas un viegli noņemamas. Skatiet foto.


Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!