"Delfi" aculiecinieks Maksims 5. oktobrī nokļuva saspringtā situācijā. Pārvietojoties pa ielu, viņam priekšā uz gājēju pārejas piepeši izskrēja meitene.

"Braucu no Vecmīlgrāvja puses. Viss bija normāli, bet apstākļu sakritības dēļ, tostarp pretīmbraucošo auto gaismas, intensīvā satiksme un autovadītāju uzvedība noveda pie tā, ka bērns bija briesmās. Bērnu slikti varēja saskatīt uz gaismu fona.

Atzīstos, ka man viņas parādīšanās bija visai negaidīta. Pēc videoieraksta apskates viss kļuva skaidrs. Labi, ka automašīnas nebrauca ātri un ka es nosedzu ceļa labo pusi, kurā piepeši parādījās kaut kas kustīgs. Visiem paveicās. Morāle: skatīties uz abām pusēm un neskriet," raksta lasītājs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!