Kāds portāla ''Delfi'' lasītājs iesūtījis video, kas uzņemts sabiedriskā transporta pieturā Rīgā, kur redzams kāds savainots un asiņojošs vīrietis. Lai gan video autors norāda uz iespējamu ''Rīgas satiksmes'' kontrolieru vainu notikušajā, uzņēmumā uzsver, ka pasažieris bijis alkohola reibumā un kāpjot no trolejbusa pats savainojies.

Video uzņemts 23. februārī pieturā Krišjāņa Barona ielā ap pulksten . Kā stāsta video autors, "Koblenz" apsargs "brutāli izmeta opi no autobusa tā, ka viņš ar galvu ietriecies asfaltā". Tāpat video autors apgalvo, ka apsargs pēc notikušā vīrieti apsēdinājis pieturā uz soliņa.

Savukārt "Rīgas satiksmē" portālam "Delfi" pastāstīja, ka pirms notikušā vairāki pasažieri sūdzējušies par vīrieti, kurš bijis alkohola reibumā un traucējis citiem pasažieriem. "Video nofilmētais pasažieris, kāpjot ārā no transporta, paklupa un krītot pārsita sev labo uzaci. Apsardzes darbinieks palīdzēja pasažierim piecelties. Pasažieris atteicās no ātrās palīdzības un devās prom," pastāstīja "Rīgas satiksmes" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!