Sestdien portāla "Delfi" lasītājs Raitis bija liecinieks tam, kā Katoļu ielā Rīgā kāds iereibis "BMW" vadītājs, neliekoties ne zinis par citu cilvēku centieniem viņu apturēt, vienu pēc otras taranē vairākas automašīnas.

Video redzams, ka "BMW" šoferi ļoti uzstājīgi cenšas apturēt divi kungi. Viens no viņiem sper pa automašīnas sāniem, bet otrs pat pamanījies atraut vadītāja durvis.

"BMW" šoferis gan par traucētājiem neliekas ne zinis un turpina uzņemto kursu taisni uz priekšu, pa ceļam iebuktējot vairākas automašīnas, bet kādu "Audi" pat pārstumjot pāri Katoļu un Lazdonas ielas krustojumam. Tur "BMW" vadītājs beidzot mitējas.

Valsts policijā portāls "Delfi" noskaidroja, ka "BMW" vadītājs ir bijis alkohola reibumā. Viņa izdarību rezultātā kopumā apskādētas deviņas automašīnas. Sākotnēji policija nevarēja komentēt cik liels ir bijis "BMW" vadītāja reibums un, kāpēc viņš meties bēgt no vīriešiem.

Aculiecinieks Raitis portālam "Delfi" pastāstīja, ka haoss Katoļu ielā sācies ap pulksten 16. "Jāsaka liels paldies aculieciniekiem, kuri nebija vienaldzīgi un palīdzēja apturēt šo nevaldāmo šoferi, lai nenodarītu vēl lielākus kaitējumus," raksta Raitis.

Portāla "Delfi" lasītājs Jevgēņijs trača rezultātu ir iemūžinājis fotogrāfijās.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!