Pirmdien Juglā, sabiedriskā transporta pieturvietā "Pāles iela", tika uzstādīta jauna pieturvietas nojume. Portāla "Delfi" lasītājs Reinis ir sašutis par pieturvietas slikto stāvokli. "Rīgas satiksme" skaidro, ka pieturvietas nojumes labiekārtošanas darbi turpinās.

Reinis pieturvietas nepilnības iemūžinājis video un foto formātā.

"Darbu kvalitāte ir briesmīga: asfalts uzlikts bez apmalītēm, turklāt tajā jau no pirmās dienas izveidojušies kalniņi. Jaunā asfalta savienojuma vietas ar veco asfaltu ir neakurāti nostrādātas, ir redzamas asfalta griezuma vietas. Vecajā asfaltā joprojām palikuši iepriekšējās nojumes betona stiprinājumi. Aiz nojumes uzbērta kaut kāda būvgružu zeme pilna ar stikliem, nevis normāla melnzeme.. Tāpat arī jaunā pietura jau ir ar rūsu no pašas pirmās dienas. Protams, visu papildina klasiskā miskaste, no kuras viss krīt ārā," "Pāles ielas" pieturvietas nepilnības uzskaita Reinis.

Vīrietis uzskata, ka "ir drausmīgi, ka kādam šis liekas labi izdarīts darbs".

Portālam "Delfi" Reinis iesūtīja arī fotogrāfiju, kurā redzams, kā "Pāles ielas" pieturvieta izskatījās pirms remontdarbu veikšanas.

Foto: DELFI Aculiecinieks

"Rīgas satiksmes" Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Baiba Bartaševiča portālam "Delfi" skaidro, ka sabiedriskā transporta pieturvietas "Pāles iela" Juglas ielā (virzienā no pilsētas centra) labiekārtošanas darbi, veicot nojumes uzstādīšanu, vēl turpinās un nav pabeigti.

"Rīgas satiksme", kā skaidro Bartaševiča, pieņems lietošanā sabiedriskā transporta pieturvietas nojumi pēc pilnīgas darbu noslēgšanās, veicot arī sabiedriskā transporta pieturvietas nojumes vizuālo apsekošanu.

Uzņēmuma pārstāve informē, ka sabiedriskā transporta pieturvietu labiekārtošanas darbus nodrošina SIA "JCDecaux" par saviem līdzekļiem. Tāpat SIA "JCDecaux" veic sabiedriskā transporta pieturvietu nojumu uzturēšanu, nodrošinot, ka nojumes tiek uzturētas teicamā tehniskajā un vizuālajā stāvoklī.

Bartaševiča uzsver, ka ne Rīgas satiksmes, ne Rīgas pilsētas pašvaldības nauda nojumēs netiek ieguldīta.

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!