Piektdien, 18. decembrī, pēc pulksten 20 tirdzniecības centra "Domina Shopping" nomnieka "H&M" veikala telpās izcēlās neliela apmēra ugunsgrēks un ievērojams piedūmojums, kā dēļ tika pieņemts lēmums centru slēgt līdz sestdienai, 19. decembrim, portālu "Delfi" informēja veikala pārstāvji. Vēlāk "Delfi" saņēma aculiecinieka video, kurā redzams ugunsdzēsēju darbs, ierodoties izsaukuma vietā.

Kā redzams video, veikalā bija pamatīgs piedūmojums, ka ugunsdzēsējiem, ierodoties notikuma vietā, bija jālieto lukturīši. Tāpat video redzams, ka bija nostrādājusi veikala automātiskā ugunsdzēsības sistēma, kas apģērbu veikalu bija pielējusi ar ūdeni. Savukārt uguns liesmas bija izcēlušās vienā no apģērbu stendiem, par ko liecināja tā pamatīgais apdegums.

Pulksten 21.16 krīzes situācija tika novērsta un atrašanās tirdzniecības centrā bija droša, tomēr veikalā bija saglabājies piedūmojuma aromāts. Lai mazinātu apmeklētāju diskomforta sajūtu, atrodoties veikala telpās, tika pieņemts lēmums slēgt centru līdz sestdienai.

Neviens centra apmeklētājs vai darbinieks nav cietis. Piedūmojuma iemesls ir ļaunprātīga dedzināšana – šīs rīcības veicēju meklēs policija un atbilstoši sodīs, norāda centra pārstāve Ērika Kirsone-Kriviņa.

Jau vēstīts, ka piektdienas pēcpusdienā "Domina" tika evakuēta degošas baterijas dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!