"Delfi" lasītāja Ilze svētdien, 10. februārī, Rīgas zoodārzā kļuva par liecinieci sirsnīgai ainai. Roņu mazulis, spalgi saukdams, mammai darīja zināmu, ka pienācis barošanas laiks.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka Roņu mammai Kristai ņiprs mazulis piedzima 21. janvāra rītā. Krista jaundzimušo rūpīgi sargāja, aizdomīgi raugoties ne tikai uz apmeklētājiem, bet arī uz saviem kopējiem. Roņu mazulis aug ļoti strauji, burtiski pa dienām. Pēc pāris nedēļām mazuli jau būs diezgan grūti atšķirt no pieaugušajiem dzīvniekiem.

Pagaidām roņu mazulim vārds vēl nav dots.

Roņu pārim – Kristai un Puikam – šis ir otrais kopīgais mazulis. Pirmais pēcnācējs Ventiņa piedzima 2017. gadā un šobrīd dzīvo Varšavas zoodārzā Polijā. Puika, kuram pērn tika svinēta 20 gadu dzīves un darba jubileja, par tēvu kļuvis ceturto reizi. Pirmie pēcnācēji – meita Apolonija piedzima 2004. gadā, dēls Puzis saules gaismu ieraudzīja 2008. gadā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!