Foto: Kadrs no video
Ceturtdienas, 23. maija, rītā aculieciniece Laura Rīgā novērojusi ko neparastu – pīļu ģimenītes pastaigu pa centra ielām, viņa stāsta portālam "Delfi".

"Braucu šodien no rīta uz darbu ar skrejriteni. Braucot pāri ceļam, ievēroju, ka rīdzinieki palikuši nemierīgi. Oho! Izrādās, pīlītes (mamma ar diviem pīlēniem) bija izdomājušas iziet rīta pastaigā pa pilsētu, kā rezultātā nokļuva starp cilvēkiem, kas izkāpa no tramvaja," stāsta Laura.

"Dzirdēju, kā dažas sievietes "šausminājās", bet viens jauns cilvēks ātri noreaģēja un sāka rīkoties. Viņš paņēma mazuļus rokās un pievērsa viņu mātes uzmanību, saucot to sekot viņam. Jaunietis virzījās uz kanālu, kas atrodas blakus Nacionālajam teātrim. Kad pārgāja pāri ceļam, pa kuru brauc velosipēdisti un staigā cilvēki, viņš akurāti nolaida pīlītes zālītē un pats pagāja malā," atklāj Laura.

"Mazie pīlēni uzreiz aizskrēja pie mammas, kopā ielēca kanālā un mierīgi peldējās," rīta atgadījumu atstāsta aculieciniece.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!