Naktī no trešdienas, 16. janvāra, uz ceturtdienu, 17. janvāri, IKEA stāvlaukumā Rīgā "Range Rover" vadītājs nesavaldīja spēkratu un ar sānu taranēja laternu, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks Kristers.

"Vainīgā šofera auto ir sadragāts un laterna nogāzta," avārijas sekas ieskicē Kristers. "Tā neveiksmīgi beidzās knapi pilngadību sasniegušo jauniešu izklaide ar 4x4 auto."

Valsts policijas informācija liecina, ka izsaukums uz Biķeru ielu 2 Rīgā, kur kāds auto nogāzis stabu, saņemts pulksten 23.52. Pārkāpējam noformēts protokols.

IKEA sabiedrisko attiecību vadītāja Baltijas valstīs Renata Dante portālam "Delfi" apstiprina, ka ceturtdien ap pusnakti IKEA autostāvvietā kāds autovadītājs iebrauca elektrības stabā, sabojāja to.

"Incidentā neviens cilvēks nav cietis. Notikuma vietā ieradās policija un reģistrēja negadījumu, bojājais elektrības stabs ir novākts, un stāvvieta šobrīd ir kārtībā," sacīja Dante.

Tāpat uzņēmumā vēsta, ka vērsīsies pie apdrošinātājiem, lai saņemtu kompensāciju par nodarītajiem zaudējumiem.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!