Nepatīkamu atgadījumu remontētajā ceļa posmā uz Lielvārdes un Brīvības ielas 18.septembra vakarā piedzīvoja kāds "Delfi" lasītājs, kuram uz šaurās braucamās daļa priekšā pēkšņi izgriezās 40.maršruta "Rīgas satiksmes" autobuss.

"Vadītājs vispār atsakās ievērot jebkādus ceļu satiksmes noteikumus, par spīti tam, ka transporta līdzeklī atrodas vismaz 65 pasažieri.

Savu autobusu viņš noparkoja burtiski priekšā, pāri apstāšanās līnijai, nemaz nerunājot par gājēju pāreju, kuru ceļa remontu dēļ Teikas iedzīvotāji jau tāpat nevar normāli šķērsot.

Nevēlos apvainot "Rīgas satiksmi", bet gan šos šoferus, kuri nolikti pie "barankas". Jāpiebilst, ka 40.maršruta autobusa vadītājs turklāt sarunājās ne mūsu tautas valodā. Vēlos arī piebilst, ka šoferis lietoja skaņas signālu, kas arī ir pretrunā ar noteikumiem, kuri paredz, ka apdzīvotās vietās "taurēt" nedrīkst."

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Rīgā - "Origo", "Alfa" un citos.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!