Pirmdien Bauskas ielā pie Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) ēkās notikusi skarba vārdu apmaiņa un dūru izvicināšana starp diviem šoferiem, kuri nekādi nav spējuši sadalīt brīvo vietu automašīnu stāvvietā, pastāstīja "Delfi" lasītājs Maksims.

"Pulksten stāvvietā pie galvenā CSDD biroja Rīgā divi gudrinieki nespēja sadalīt vietu automašīnu stāvvietā. Automašīnas Volkswagen vadītājs, kura spēkratam nav numurzīmes, paspēja iegriezt stāvvietā mirklī, kad manevru bija uzsācis melnā Opel vadītājs," stāsta konflikta aculiecinieks.

Video redzams, ka vīri cenšas noskaidrot, kuram no abiem tad bijusi priekšroka auto novietot iecerētajā vietā, taču, kad kopsaucēju abiem neizdodas rast, viens no viņiem sāk vicināt dūres, savukārt otram atliek vien ņemt kājas pār pleciem, pa ceļam paspējot arī iespert oponenta auto.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!