Piektdienas vakarā Rīgā, Lielirbes un Ventspils ielas krustojumā notikusi trīs automašīnu sadursme, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieki.

"Notikuma vietā strādā četras Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) automašīnas, divas ātrās palīdzības ekipāžas, kā arī divas policijas ekipāžas," ziņo aculiecinieks.

VUGD portālu "Delfi" informēja, ka izsaukums uz avārijas vietu Lielirbes un Ventspils ielas krustojumā saņemts pulksten 20.49. Saskaņā ar VUGD informāciju, negadījumā iesaistītas trīs automašīnas. Dienesta darbinieku palīdzība gan nav bijusi nepieciešama, jo visas personas no negadījumā iesaistītajiem automobiļiem bija izkļuvušas pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā informē, ka no avārijas vietas uz slimnīcu nogādāti divi avārijā cietuši cilvēki. 45 gadus veca sieviete guvusi galvas traumu un, iespējams, ribu lūzumus, savukārt 29 gadus vecs vīrietis guvis galvas traumu. Abi cietušie slimnīcā nogādāti stabilā stāvoklī, gūtās traumas NMPD vērtē kā vieglas līdz vidēji smagas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!