Foto: DELFI Aculiecinieks
Pirmdien, 11. janvārī, Rīgā applūdusi Zasulauka iela, jo, iespējams, plīsis ūdensvads, ziņo "Delfi" aculiecinieki.

"Zasulauka ielā izveidojies milzīgs dīķis ar nelielu strūklaku. Izskatās, ka asfalts no ūdens strūklakas ir pat nedaudz uzcelts," ziņo "Delfi" aculiecinieki.

Kā raksta aculiecinieki, iela applūdusi ap pulksten 21.30. Notikuma vietā strādā operatīvie dienesti, kuri bloķējuši satiksmi posmā no Stendes ielas līdz Zalves ielai.

SIA "Rīgas ūdens" informē, ka notikusi 100 milimetru ūdensvada avārija.

"Ņemot vērā laika apstākļus, notikuma vietā apgrūtināta arī citu satiksmes dalībnieku pārvietošanās, lūgums būt uzmanīgiem," informēja "Rīgas ūdens" pārstāvis Artūrs Mucenieks.

Pašlaik bez ūdensapgādes palikušas piecas daudzdzīvokļu mājas. Pie daudzdzīvokļu mājām novietota "Rīgas ūdens" auto cisterna, lai iedzīvotāji var paņemt dzeramo ūdeni.

Ūdensvada avārija notikusi iepretim mājai Zasulauka ielā 13. Ūdensapgāde pārtraukta posmā no Zasulauka ielas 17 līdz Zalves ielai. Avārija lokalizēta, turpinās tās likvidācijas darbi. Kā liecina informācija "Rīgas ūdens" mājaslapā, prognozējamais darbu veikšanas laiks ir līdz pulksten 14.

Plānots, ja remontdarbu laikā neradīsies papildus sarežģījumi, avārija tiks likvidēta dienas otrajā pusē.

Savukārt, kā informē "Rīgas satiksme", sakarā ar ūdensvada avāriju 35. un 56. maršruta autobusi ārpilsētas virzienā kursē pa Volguntes ielu, Rucavas ielu, Šampētera ielu un tālāk pa maršrutu. Tiek izlaista pieturvieta "Zasulauka iela".

Savukārt, centra virzienā 35. un 56. maršruta autobusi kursē pa Šampētera ielu, Rucavas ielu un talāk pa maršrutu. Tiek izlaistas pieturvietas ''Irlavas iela'' un ''Rucavas iela''.

Aculiecinieki ziņo, ka milzīgā peļķe izveidojusies iepretim daudzdzīvokļu ēkai Zasulauka ielā 13.

Jau ziņots, ka pērn, novembrī, Zasulauka un Zalves ielas krustojumā, ceļa segumā izveidojoties bedrei, tajā iebraucis autobuss. Notikuma vietā bija izveidojies neliels dīķis.

Raksts tiks papildināts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!