Foto: DELFI Aculiecinieks

Septembra izskaņā Skrīveros pazudis fotoradars no tam ierastās vietas uz autoceļa Rīga-Daugavpils, novērojusi vietējā iedzīvotāja Ilze.

"Skrīveros pūš pareizie vēji, pat fotoradaru nepažēloja, bet aizpūta labi tālu prom," skrīveriete raksta savā "Facebook" laikajoslā.

Radars atradās uz autoceļa Rīga-Daugavpils, pavisam netālu no restorāna "Klidziņa". Šobrīd šosejas malā palicis tikai fotoradara ietvars, portālam "Delfi" skaidro vietējā.

CSDD Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Jānis Aizpors portālam "Delfi" atklāj, ka pagājušajā trešdienā, 26. septembrī, uz autoceļa Rīga-Daugavpils-Krāslava-Baltkrievijas robeža (A6) 77,7. kilometrā notika satiksmes negadījums, kura rezultātā tika bojāta fotoradara staba pamatne.

"Pēc atjaunošanas darbiem radars atsāks darbu. Taču, neskatoties uz to, ka šobrīd radars nedarbojas, atļautais ātrums tāpat ir jāievēro," uzsver Aizpors.

Jau iepriekš jūnijā portāls "Delfi" ziņoja, ka autovadītāji Kalnciema un Krasta ielās Rīgā, tāpat arī Jelgavā, novērojuši stacionāro fotoradaru ietvarus bez pašiem fotoradariem. Autovadītāju fotogrāfijas ar tukšajiem fotoradaru ietvariem strauji izplatījās ar sociālajos tīklos. Komentāros vairāki iedzīvotāji pauda, ka jūtas maldināti.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!