Foto: Shutterstock
Ar starptautiskā raidījuma "Gaidi mani" ("Zhdi menya") starpniecību savu dvīņumāsu, kuru nav redzējusi 43 gadus, meklē Vineta, portālu "Delfi" informēja raidījuma brīvprātīgais Mārtiņš Ziebergs.

Vēstulē portālam "Delfi" pievienots arī Vinetas dzīvesstāsts. "Šodien mana dzimšanas diena, bet sirdī ir kaut kāds skumju stariņš, jo, iespējams, kaut kur citā Latvijas nostūrī vai arī varbūt kur citur, vēl viena tāda pati līdzīga man svin savu dzimšanas dienu. Jā, tā, iespējams, ir mana dvīņumāsa, ar kuru liktenis vai tā laika dzīves iekārta un apstākļi izšķīra pret vecāku gribu. Jo viss tas noticis mīklainos apstākļos, bet fakts tāds: 1976. gada 2. septembrī mammai piedzima divas meitiņas, kur abas bija reģistrētas dzemdību nodaļas ierakstos, bet tad viena pazuda. Cilvēks piedzima un pēkšņi pazuda. Mamma mūs redzēja abas, bet tad pēc septiņām dienām pateica, ka viena mirusi. Bet slimnīcas ierakstos nekur neparādās." Abas meitenes piedzima toreizējās Stučkas rajona slimnīcā.

Līdz kādam vecumam Vineta domāja un ticēja tam, kas bija teikts slimnīcā mammai, - otra māsiņa ir mirusi. Tomēr tad viņa pārstāja tam ticēt, jo bija atklājusi faktus, kas lika apšaubīt iepriekšējo informāciju. "Šajā vasarā Lielvārdes šlāgerkoncertā, pazīstami cilvēki esot redzējuši man ļoti līdzīgu cilvēku. Likteņa ironija vai dzīves īstenība?" Vineta uzdod retorisku jautājumu.

Ja kādam varētu būt zināms, kur varētu atrasties Vinetas dvīņumāsa, lūgums sazināties ar raidījuma "Gaidi mani" ("Zhdi menya") brīvprātīgo Mārtiņu Ziebergu, zvanot uz telefona numuru 29923833 vai rakstot e-pastu uz martins.ziebergs@inbox.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!