Foto: DELFI Aculiecinieks
Iedzīvotāji, kuri gadiem dodas garām nelegālai būvgružu savāktuvei Ķekavas novada Lapenieku ciematā, ir sašutuši par Ķekavas pašvaldības nevarību problēmas risināšanā.

Ķekavas pašvaldība ir ne tikai nevarīga, bet arī vienaldzīga pret nelegālas būvgružu savāktuves radītājiem. Būvizgāztuve Lapenieku ciematā eksistē jau gadiem. Ķekavas novada pašvaldība ik pa laikam teritoriju apseko, bet nekas nemainās - tā joprojām nav sakopta, turklāt zemes saimnieks nekaunīgi turpina izgāztuvi paplašināt.

Automašīnas te atved, izgāž būvgružu kravas, pret kokiem ir atspiestas milzīgas betona plāksnes. Pašvaldībai un uzņēmējs ir vienaldzīgs tas, ka šie krāvumi apdraud ciemata bērnu drošību. Laikam jau likumsakarība tam visam, ka nesakopto zemju īpašnieki ir bijušais pašvaldības deputāts, viņa bērns un sieva. Personīgā būvizgāztuve pašvaildībai rūp vairāk nekā vides sakoptība un ciematā dzīvojošo bērnu drošība un veselība.

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti restorāna apmeklējumam.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!