Izmantot var arī lietas, kas mājās nostāvējušas gadu - to pierāda "Delfi" lasītājs Mārcis, kurš no gadu nostāvējušiem ozola dēļiem pats uztaisījis skaistu galdu.

Kā klāsta Mārcis, savulaik pie elektrolīnijām nozāģēts ozols, bet tam īsti nebijis pielietojuma. Viņš to sazāģējis 50 milimetru dēļos.

"Gadu tie dēļi nostāvēja zem jumta. Sāka man traucēt," stāsta lasītājs. Tad viņš iedomājies, ka no šiem dēļiem viņš varētu uztaisīt galdu, jo vecais dārza galds bija savu laiku nokalpojis.

"Trīs vakari un rezultātā sanāca 2,3 x 0,9 metri liels, vienkāršs, bet skaists dārza galds," tā par savu veikumu saka "Delfi" lasītājs.

Portāls "Delfi" aizvadītajā mēnesī aicināja lasītājus pastāstīt par meistardarbiem, kas tapuši savas piemājas izdaiļošanai vai praktiskiem mērķiem. Plašāk par darinājumiem varat lasīt šeit.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!