Foto: DELFI Aculiecinieks
Lieldienu noskaņās "Delfi Aculiecinieks" mudināja lasītājus iesūtīt savus svētku darinājumus – dažādus dekorus un kompozīcijas. Reportāžu autori ir izveidojuši ļoti oriģinālus un skaistus dekorus ne tikai no dabas materiāliem, bet arī no veikalā nopērkamajiem, piemēram, dažādām oliņām un krāšņām spalvām.

Arī tu esi aicināts parādīt un pastāstīt par saviem olu krāsošanas trikiem vai Lieldienu dekoru darināšanu. Reportāžas gaidām līdz 9. aprīlim, tās vari iesūtīt šeit. Oriģinālāko no tām apbalvosim ar "Delfi Aculiecinieks" mēneša balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā.

Piedāvājam aplūkot līdz šim brīdim "Delfi Aculieciniekam" iesūtītos svētku dekorus.

"Mūsu Lieldienu dekors ienesa īstas pavasara sajūtas mājās. Drīz ceriņu pumpuri būs jau izdīguši," dalās Anna, kura svētku dekora tapšanā izmantojusi zariņus, bet pēc tam tos izrotājusi ar dzeltenas krāsas tauriņiem un dažāda izmēra olām.

Vairākas reportāžas "Delfi Aculieciniekam" iesūtījusi Elīna, kura ir sataisījusi ne tikai Lieldienu vainagus, bet arī olu trauciņus. "Šogad uz Lieldienām uztaisīju trauciņus, kur ielikt kādu olu vai šokolādes oliņas," raksta Elīna.

Lieldienu vainagu darināšanai Elīna izmantojusi zarus, ziediņus, olas, kā arī spalvas un citus floristikas materiālus.

Savukārt Rīgas 15. pirmsskolas izglītības iestādē izveidoti koka Lieldienu zaķi, kurus iemūžinājusi un atsūtījusi Jekaterina. Gaumīgie zaķi veidoti no koka ripām, kurām uzzīmētas acis, kā arī piestiprinātas ūsas. Tāpat izveidotas arī košas Lieldienu oliņas, kuras novietotas blakus zaķiem.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!