Satiksmes incidentā Juglā, kur kāda "BMW X5" šoferis nogrieza ceļu "Ekspress Ādaži" autobusam un uzbruka tā vadītājam, autobusa šoferis guvis miesas bojājumus. Par nodarījumu šoferis jau vērsies Valsts policijā, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā "B-bus".

Uzņēmuma "B-bus" pārstāve Maija Lazdiņa portālu "Delfi" informēja, ka cietušais autobusa vadītājs uzrakstījis iesniegumu policijā par fizisku miesas bojājumu, ko paveica "BMW X5" vadītājs.

"Autobusa vadītājs pēc incidenta vērsās pēc palīdzības medicīnas iestādē. Viņam konstatēja smadzeņu satricinājumu un citus sasitumus," sacīja Lazdiņa. Policijas rīcībā esot gan incidenta laikā uzņemtais video, kā arī izziņa par nodarītajiem miesas bojājumiem.

Portāls "Delfi" ziņoja, ka 7. septembrī Rīgā, Juglā kāds BMW vadītājs nogrieza ceļu "Ekspress Ādaži" pasažieru autobusam. Pēc notikušā autobusa šoferis norādījis BMW vadītājam, ka straujās bremzēšanas dēļ apdraudēja cilvēku drošību. Šoferis arī izgāja "aprunāties ar BMW vadītāju, kurš uzbruka un viņu piekāva.

Valsts policija apstiprina, ka saņēmusi iesniegumu un ka iesniegtie materiāli ir reģistrēti. Izmeklēšanas nolūkos pašlaik skaidro notikušā apstākļus, uzsākta administratīvā lietvedība par maznozīmīga miesas bojājuma tīšu nodarīšanu.

“Par maznozīmīga miesas bojājuma, tas ir, miesas bojājuma, kas izraisījis īslaicīgas, maznozīmīgas sekas, bet nav izraisījis veselības traucējumu vai vispārēju darbspējas zaudējumu, tīšu nodarīšanu – uzliek naudas sodu no 200 līdz 430 eiro,” skaidroja VP sabiedrisko attiecību speciāliste Samanta Čapkovska. Izmeklēšanas gaitā policija var konstatēt vairāk pārkāpumu nekā norādīti pašlaik, piebilda Čapkovska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!