Foto: DELFI Aculiecinieks
Iespēju ielūkoties 10 gadus senos notikumos piedāvā "Delfi" aculiecinieks Jānis, kurš iesūtījis fotogrāfijas ar 4. maija svinībām Rīgā.

"Fotogrāfija ļauj pavērt laika priekškaru un ielūkoties pagātnē. 2008. gada 4. maijs – Rīga, cilvēki, vide pirms desmit gadiem," raksta reportāžas autors.

Kā ziņots, jau trešo gadu par godu Latvijas valsts neatkarības atjaunošanai 4. maijā tiks svinēti Baltā galdauta svētki.

Ikviens 4. maijā aicināts svinēt cilvēka un valsts pamatvērtību – brīvību –, pacelt valsts karogu, pulcēties pie klāta galda, kavēties atmiņās par izšķirošajiem notikumiem 1990. gada maijā un nospraust nākotnes mērķus stiprākai Latvijai tās nākamajā simtgadē.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!