Foto: Kadrs no video
Piektdien, 18. novembrī, ar vērienīgu un krāšņu svētku uguņošanu, kā arī iespaidīgu bruņutehnikas parādi noslēdzās Latvijas valsts 98. neatkarības gadadienas svinības, kuras vairākās reportāžās video entuziasti labprāt atsūtīja arī portālam "Delfi", lai arī citiem lasītājiem būtu iespēja gremdēties atmiņās par nu jau pagājušajiem svētkiem.

Vadims Masljanka atsūtījis video, kur redzama iespaidīgā svētku parāde un bruņutehnikas vienības, kā arī krāšņā svētku uguņošana.


Savukārt grandiozo svētku izskaņu, kas noslēdzās ar skaistu salūtu virs Daugavas, drona video iemūžinājis portāla "Delfi" lasītājs Sergejs Pankovs.

"Neskatoties uz spēcīgo vēju, izdevās nofilmēt naksnīgo Rīgu un svētku uguņošana par godu Latvijas valsts 98. neatkarības gadadienai," uzsver video autors, kurš norāda, ka pat vējainie laikapstākļi netraucēja Rīgas iedzīvotājiem un viesiem baudīt svētkus.

Tāpat krāšņu video no putna lidojuma portālam "Delfi" iesūtījis arī Reinis Vilnis Baltiņš, kurā redzama naksnīgā Rīga un svētku uguņošana virs Daugavas.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!